Captura impresionanta de tigari la Stanca Costesti

Politistii de frontiera botosaneni au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni desfasurate in zona de competenta, aproximativ 14.000 pachete cu t

Spitalele, adapost pentru oamenii strazii
Notarul cel uituc. A „uitat” sa vireze impozitul pentru tranzactii de peste doua milioane de lei si a ajuns pe mana DNA

Politistii de frontiera botosaneni au descoperit si confiscat, in urma unei actiuni desfasurate in zona de competenta, aproximativ 14.000 pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de 164.500 lei.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Stanca impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani au organizat, in cursul acestei saptamani, o actiune specifica in vederea depistarii si identificarii persoanelor care transporta ilegal tigarete de contrabanda.

Pe timpul desfasurarii misiunii, in localitatea de frontiera Gulioaia, judetul Botosani, politistii de frontiera au descoperit un autoturism abandonat pe un drum secundar, in acesta fiind observate mai multe colete cu tigarete.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit mai multe cutii de carton pline cu tigari. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 14.000 de pachete cu tigarete.

Atat autoturismul, in valoare de 9.400 lei, cat si tigaretele, in valoare de 164.500 lei, au fost ridicate de politistii de frontiera, conform prevederilor Codului de Procedura Penala, in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, in vederea depistarii si identificarii tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmand a fi luate masurile legale ce se impun.