Bulgariu se intoarce la dragostea dintai: PSD. Fostul consilier local renunta la demisia din partid si vrea un nou mandat la Radio Iasi

Fostul consilier PSD Catalin Bulgariu vrea inca un mandat de 4 ani in conducerea Radio Iasi. Acesta si-a inaintat dosarul de candidatura pentru Comitetul Director, functie remunerata cu peste 1.000 euro/luna.

Dosarul cavalerului de Malta, Stefan Grigore De Fay, in atentia comisiei judetene de Fond Funciar
Capusele fac victime in continuare

„Mi-am depus dosarul pentru inca un mandat. Doresc sa-mi continui aceasta activitate la Radio Iasi, in domeniile administrativ, economic, financiar si comercial“, a declarat Bulgariu pentru „Ziarul de Iasi”.

Inscrierile la concurs au avut loc saptamana trecuta. Principalele doua conditii de participare sunt, conform Radio Romania, studii superioare de lunga durata in domeniul stiintelor economice si o experienta de sapte ani in domeniu. In perioada 1 – 15 iulie, proiectul de management al fostului consilier local va fi evaluat de catre comisia de concurs, iar in a doua jumatate a lunii iulie va avea loc interviul.

Mai mult, Bulgariu a renuntat la demisia din PSD. In urma cu doua saptamani, el a decis sa paraseasca partidul, renuntand si la calitatea de consilier local dobandita in urma alegerilor locale din 5 iunie.

Pentru Catalin Bulgariu care nu are serviciu si care a beneficiat numai de functii pe linie politica, veniturile de la Radio Iasi sunt vitale. Fostul consilier local PSD a dat lovitura anul trecut in Consiliul Director de la Radio Iasi. Sinecura i-a crescut spectaculos pentru ca studioul teritorial a hotarat, de la sine putere, sa tina sedinte aproape in fiecare saptamana. Indemnizatia pentru fiecare intrunire este de 900 de lei net, iar Bulgariu, constiincios, n-a lipsit de la niciuna.

Dupa revenirea in partid, Bulgariu va ramane membru simplu al PSD deoarece o eventuala functie de conducere este incompatibila cu cea de membru al Comitetului Director de la Radio Iasi. Fostul consilier local este unul dintre social-democratii influenti in organizatia municipala a PSD Iasi si este cel mai vehement contestatar al presedintelui organizatiei judetene a PSD Iasi, Victorel Lupu.