Bogdan Tanase se implica in cazul fetitei sarace din Vaslui. “O sa le fac o casa noua pana de Craciun”

Bogdan Tanasa de la Casa Share se va ocupa ca familia Roxanei sa aiba o casa noua. A facut pana acum 17 locuinte moderne pentru familiile sarace din I

Piata Nicolina inchisa doua zile
Tanara ieseanca stabilita in Barlad, moarta in conditii suspecte. Ce se banuieste

Bogdan Tanasa de la Casa Share se va ocupa ca familia Roxanei sa aiba o casa noua. A facut pana acum 17 locuinte moderne pentru familiile sarace din Iasi. Ajutati-l pe Bogdan sa o ajuta pe copila asta care mergea la scoala flamanda si care nu-si dorea decat sa manance carne cu piure. Bogdan nu le construieste doar case ci are grija sa-i tina in scoala. Sms la 8844 cu mesajul CASA 2 euro/luna.

Tot mai multi oameni ii sar in ajutor Roxanei, copila din Vaslui care avea o dorinta de o simplitate dureroasa: sa manance piure cu carne.

Povestea ei a fost vazuta de milioane de romani, atat la televizor cat si in mediul online, iar multi dintre acestia i-au sarit imediat in ajutor. Pe langa voluntarii care le-au dus mancare, ieseanul Bogdan Tanasa, fondatorul proiectului ”Casa Share”, s-a oferit sa repare casa familiei.

” Roxana vrea sa devina doctorita. Dar NU a mai mancat un piure cu carne sau un biscuite de mult timp!! DE CE ???E greu cu raspunsul, sunt multi vinovati! Acum, eu am fost la familie si situatia este grava, ploua prin acoperis iar casa pica peste ei, au cinci copii: Mihaela are 14 ani, Gabriel 16 ani, Roxana 9 ani, Marian 8 ani, Isabela 2 ani.

Tatal este cazut la pat si este sub tratament medical, mama are grija de copii si toti copiii merg la scoala cu exceptia baiatului cel mare, care munceste cu ziua prin sat sa-si poata ajuta familia. O sa le fac alta casa. Poate vreti si voi sa-i dam o sansa noua lui Roxana. Un Sms la 8844 cu mesajul CASA

Asta inseamna pentru mine o Sarbatoare: sa NU lasi un copil flamand ! Roxana vroia sa manance paine cu piure si biscuti ! O sa primeasca mai mult: o casa noua pana de Craciun. Asa il simt eu pe Dumnezeu in sufletul meu !! Luni sapam fundatia la Casa Share 19.”, a scris Bogdan Tanasa pe contul sau de Facebook.