Bataie la CJ pe parcul industrial de la Letcani

Bataie la CJ pe parcul industrial de la Letcani

Mai multe firme din judetul Iasi si din tara s-au inscris la o licitatie, derulata de Consiliul Judetean Iasi, de cateva zeci de mii de euro pentru intocmirea unui plan urbanistic zonal in comuna Letcani. Proiectul prevede construirea unui parc industrial pe o suprafata de 300.000 de metri patrati.

Munca la negru in Pub 75?
Spitalul Regional nu va mai fi construit in Dancu

Astfel, patru societati din Iasi, Targu Frumos, dar si din judetele Suceava si Vrancea au depus oferte pentru a proiecta planul cerut de CJ. Firma Beta Star SRL din Iasi a depus o oferta de 34.200 lei, societatea Into SRL Targu Frumos a depus o oferta de 39.500 lei, in timp ce firma Wareso Prod SRL Suceava a ofertat 52.750 lei, iar firma Vincendum SRL Golesti (judetul Vrancea) a ofertat 34.000 lei. Castigatorul va fi anuntat in perioada urmatoare.

"Se urmareste realizarea cladirii administrative a parcului, in care urmeaza sa se desfasoare activitatea parcului industrial, realizarea de parcari pentru activitatea agentilor economici care isi desfasoara activitatea in cadrul parcului, realizarea de hale de productie pentru agentii economici care desfasoara activitate de productie in cadrul parcului, amenajarea unor zone verzi in cadrul parcului industrial, drumuri de acces interior / exterior", se arata in caietul de sarcini al proiectului.