Atentie soferi! Se va inchide bulevardul Carol I. Aflati motivul

Atentie soferi! Se va inchide bulevardul Carol I. Aflati motivul

La sediul Primariei Iasi, a avut loc o noua sedinta a Comisie de Dialog Social. Membrii acestei comisii s-au reunit pentru a dezbate o serie de modificari in circulatia rutiera din oras cauzate de organizarea unui concurs de ciclism in data de 16 iunie.

Ambulante si echipaje SMURD la Teatrul Luceafarul dupa un accident
Adrian Corduneanu va primi 15 mii de lei de la stat!

Competitia va avea loc pe bulevardul Carol I, motiv pentru care principala cale rutiera din Copou va fi inchisa pe portiunea cuprinsa intre Stadionul „Emil Alexandrescu“ si Universitatea „Al. I. Cuza“. Biciclistii participanti la concurs vor trebui sa parcurga un circuit ce va porni din dreptul intersectiei bulevardului mentionat cu strada Toma Dimitrescu si soseaua Stefan cel Mare si Sfant, se va cobori pe partea stanga, dupa UAIC se va face un viraj la dreapta pe strada Toma Cozma, prin fata Liceului National „Costache Negruzzi“, apoi se va urca pe strada Nicolae Istrati, se va iesi pe strada Titu Maiorescu inapoi pe bulevardul Carol I, urcarea efectuandu-se pe partea stanga (contrasens). Ciclistii vor intoarce in dreptul stadionului, completand circuitul. Acest traseu se va repeta de 6 ori pentru a insuma circa 22 km. Actiunea va dura circa doua ore (10.00 – 12.00).

Pe durata desfasurarii competitiei sportive, traficul rutier va fi deviat la urcare pe ruta strada General Berthelot, Lascar Catargi, D. Ralet, Sararie. Cei care vin dinspre Breazu vor ocoli pe aleea Grigore Ghica Voda, apoi stanga pe soseaua Stefan cel Mare si Sfant si vor iesi pe soseaua Sararie.

La evenimentul de pe 16 iunie sunt asteptati circa 300 de participanti, pe categorii de varsta, din toata tara, majoritatea fiind din Iasi.