Atentie, soferi! Se majoreaza tarifele pentru parcarile iesene

Atentie, soferi! Se majoreaza tarifele pentru parcarile iesene

Municipalitatea intentioneaza sa mareasca tarifele de parcare, atat pentru cei care isi lasa masinile pentru o ora in parcarile administrate de Primarie, cat si in cazul abonamentelor.

Plase pentru braconaj conficate de politistii de frontiera ieseni
De la 1 iulie, se scumpeste apa si canalizarea

Consilierii locali vor discuta pe 30 mai tarifele care ar urma sa se aplice din 2014. Daca isi vor da acordul, o ora de parcare a masinii va scoate din buzunarele soferilor 1,5 lei, fata de 1 leu, cat se platea pana acum. Mult mai scumpe vor fi abonamentele pentru o luna, care vor ajunge la 80 de lei, in cazul persoanelor fizice, si la 100 de lei, in cazul agentilor economici. Deocamdata, suma este de 34 de lei.

Pe langa majorarea tarifelor pentru lasarea in parcarile administrate de Primarie, municipalitatea vrea preturi mai mari si la alte obiective. Din 2014, intrarea la strand va costa 10 lei, cu 25 la suta mai mult fata de acest an, cand este 8 lei. Pretul abonamentului cu 10 intrari se va scumpi de la 60 la 75 de lei. La Purcica, biletul va costa 8 lei, fata de 7, cat este acum, iar la partia de schi, tariful pentru teleschi se va dubla, de la 1 la 2 lei.