ATENTIE SOFERI: noi schimbari pentru fluidizarea traficului din Iasi

Primaria Municipiului Iasi anunta implementarea unor noi masuri de fluidizare a traficului prin autorizarea prioritatii de dreapta sau afisarea de verde intermitent in patru intersectii din oras.

Devenim imuni la antibiotice
Iarna grea pentru iesenii cu datorii la CET

In intersectia strazii Duca Voda cu Bulevardul Socola se va introduce verde intermitent la semaforul de la iesirea de pe str. Mitropolit Varlaam spre Bulevardul Socola.  In intersectia strazii Tudor Vladimirescu cu strada Cucu se va introduce prioritatea de dreapta care va permite virajul catre T. Vladimirescu si virajul dinspre str. Eternitate spre strada Cucu.

Si intersectia bulevardului Nicolae Iorga cu B-dul Socola va suferi modificari. Primaria a autorizat virajul la dreapta pe sensul dinspre Piata Nicolina catre Bulevardul Socola spre Bucium, dinspre strada Primaverii spre Podu Ros si spre Nicolae Iorga dinspre Bulevardul Socola.  ”Existenta a trei benzi de circulatie in zonele mentionate permite aceste modificari” a sustinut intr-o conferinta de presa Mihai Chirica.

Pe strada Mitropolit Varlaam spre B-dul Nicolae Iorga s-a autorizat reintroducerea virajului de dreapta spre piata Nicolina, iar in zona centrala se va introduce verde intermitent pe B-dul Independentei la iesirea dinspre str. G. Enescu spre Tg. Cucu.