Asfaltari dubioase in Piata Unirii

Asfaltari dubioase in Piata Unirii

In ultimele trei zile, calea de acces dinspre strada Cuza Voda la Hotelul Unirea a trecut printr-un proces de modernizare. Asfaltarea a fost dusa la indeplinire de firma angajata de Primarie special pentru acest tip de lucrare, Citadin.

Prefectura demareaza o campanie pentru promovarea produselor romanesti
UPA a marcat Ziua Internationala a Managementului de Proiecte

„Facem niste lucrari de reparatii in zona Piata Unirii, la calea de acces. Ne-au solicitat locuitorii din zona respectiva. Am lucrat si sambata acolo, am fost si eu. Astazi (ieri – n.r.) frezam si finalizam“, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Calea de acces despre care se vorbeste apartine unitatii hoteliere mentionate, fiind drum privat. Singurii beneficiari de pe urma lucrarilor sunt proprietarii hotelului  Unirea si a terasei Cafeneaua Piata Unirii, nu a locuitorilor din zona. Legatura dintre acestia si conducerea Primariei poate fi usor dedusa.

Alte lucrari in oras

Pe bulevardul Poitiers, zilele trecute, s-a lucrat la trotuare. Se mai lucreaza la modernizarea carosabilului pe strada Vasile Alecsandri, pe aleea Rozelor, pe strazile Munteni, Hlincea, Miroslava, in zona Bazar si in jurul complexului Tudor Vladimirescu. Pe Mitropolit Varlaam si pe Soseaua Nationala au fost executate lucrari de modernizare a infrastructurii rutiere in cursul noptii trecute.

Piata Nicolina a fost inchisa in ultimele doua zile, deoarece acolo s-au desfasurat lucrari de dezinsectie si deratizare. De asemenea, incepand de astazi se vor reface marcajele rutiere din parcarea pietei.