Ambasada SUA la Bucuresti inaugureaza Raftul American (American Shelf) la Biblioteca Universitatii Transilvania din Brasov

Ambasada SUA la Bucuresti inaugureaza Raftul American (American Shelf) la Biblioteca Universitatii Transilvania din Brasov

Ambasada S.U.A. la Bucuresti va inaugura Raftul American (American Shelf) in cadrul Bibliotecii Universitatii Transilvania din Brasov. Evenimentul va avea loc marti, 1 aprilie, 2014, ora 12:30.

Restrictii de circulatie in tot orasul
Mii de produse agricole, vandute ilegal la Iasi. Comerciantii, amendati drastic de politie

Vor lua cuvantul din partea Ambasadei S.U.A. doamna Marjorie Stern, Atasat Cultural si din partea Universitatii Transilvania Brasov: doamna Simona Lache, Prorector Relatii Internationale, domnul Adrian Lacatus, Decan al Facultatii de Litere, doamna Gabriela Chefneux, Coordonator al Programului de Studii Americane si Chris Kajtor, lector Fulbright.
Colectia reprezinta o donatie de lucrari de referinta, fictiune si non-fictiune din partea Ambasadei SUA la Bucuresti. Printre lucrarile care se vor regasi la Raftul American mentionam colectia de literatura clasica Library of America, carti de metodologie pentru profesorii de limba engleza si carti de fictiune.