Alegeri interne la PRM Iasi. Vezi cine este noul presedinte

Alegeri interne la PRM Iasi. Vezi cine este noul presedinte

Ieri, la sediul Directiei Agricole Iasi, au avut loc alegerile pentru desemnarea viitorului presedinte al organizatiei municipale a Partidului Romania Mare (PRM).

Activitati ce vestesc primavara la Palatul Copiilor
„De ce nu plang?… Holocaustul rromilor si povestea lui adevarata”

Din cele patru candidaturi depuse pentru aceasta functie, a fost aleasa cea a lui Ciprian Zamfir, fost candidat la Senatul Romaniei.

Noul presedinte al filialei iesene municipale a PRM, in varsta de 35 de ani, a obtinut 72 de voturi de la cei 78 de membri cu drept de vot ai partidului. Contactat telefonic, Zamfir a precizat ca are planuri mari pentru organizatia pe care o conduce. Acesta planuri vor fi mai bine definite incepand de saptamana viitoare, cand acesta va purta discutii in cadrul Biroului Permanent Local al PRM Iasi despre revigorarea filialei si atragerea de noi membri. Totodata, noul presedinte al organizatiei municipale a partidului mentionat va lua parte la Conferinta Nationala PRM de la Bucuresti, programata pe data de 15 iunie.

Ciprian Zamfir a inregistrat primul succes din cariera sa politica in cadrul alegerilor parlamentare de la sfarsitul anului trecut, cand a obtinut 1.536 de voturi din partea iesenilor din colegiul 4 Senat, care cuprinde cartierele Centru, Pacurari, Gara, Copou, Alexandru cel Bun, Dacia, Mircea cel Batran si Valea Lupului.