Ajutor financiar de la CJ pentru biserica „Sfantul Iulian”

Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean, vrea sa investeasca 60.000 de lei pentru biserica din campusul Tudor Vladimirescu. Lacasul de cult are hramul "Sfantul Iulian" si a beneficiat multa vreme de sustinerea financiara a omului de afaceri Iulian Dascalu.

De anul viitor, primariile nu mai primesc subventii pentru sistemul de incalzire
„Ursul pacalit de vulpe“ la „Luceafarul“. Ce spectacole poti vedea in aceasta saptamana

Distins recent cu medalia Crucea Patriarhala, seful judetului n-a putut ignora rugamintea Preafericitului Daniel, care i-a cerut ajutor pentru finalizarea bisericii. Patriarhul a scris de mana "Recomandam calduros aceasta solicitare", iar Simirad a adaugat "Propun 60.000 de lei". Cei care decid pana la urma sunt consilierii judeteni, la sedinta din 29 octombrie.

"Biserica din campusul Tudor Vladimirescu a facut o solicitare catre Consiliul Judetean prin care ne aduce la cunostinta ca ar dori o suma de bani necesara pentru continuarea lucrarilor la acoperisul acestei biserici. Este o propunere in valoare de 60.000 de lei, propunere care este inaintata comisiilor de specialitate ale Consiliului Judetean, urmand ca dupa obtinerea avizului propunerea sa ajunga in plenul Consiliului Judetean pe data de 29 octombrie", a declarat Sebastian Tataru, purtator de cuvant al Consiliului Judetean.