Administrator de firma, gasit spanzurat in padure

Administrator de firma, gasit spanzurat in padure

Corpul neinsufletit al unui iesean a fost gasit ieri in zona impadurita de la Cetatuia. Politistii au deschis o ancheta si asteapta rezultatele necropsiei care va stabili cauza decesului.

Acoperisul Spitalului „Sf. Spiridon” a intrat in reparatii
Lucrarile de reabilitare a DJ 248 Iasi – Vaslui vor fi reluate

„Am auzit de la copii ca a disparut dar nu stiam unde si cum. Doamne fereste! Stiu ca avea o firma. Era un om la locul lui si nu avea probleme in familie“, a spus Stefania Stoica, vecina barbatului gasit mort. Se pare ca in ultima vreme, barbatul nu era in apele lui. „Era abatut dar nu stiu ce sa va spun. Sunt niste oameni retrasi, linistiti“, a spus si Daniela Popovici, vecina. Se pare ca omul de afaceri gasit spanzurat in zona Cetatuia ar fi avut mai multe datorii, printre care una la Mihai Cazacu, milionarul de la Targu Frumos, castigatorul potului cel mare la Loto 6/49, in 2008. „A avut si la mine datorie dar mi-a dat in loc niste terenuri la Miroslava si la Vatra Dornei. Mai avea sa-mi restituie peste 100.000 de euro. Din ce am auzit avea datorii multe la banci“, a spus Mihai Cazacu. Milionarul a mai spus ca a incercat sa-l sune pe Stefan G. zilele trecute dar ca acesta nu i-a raspuns la telefon. Acesta din urma ar fi luat de la milionarul din Targu Frumos cateva sute de mii de lei in urma cu doi-trei ani pentru realizarea unor investitii imobiliare care, din cauza crizei financiare, nu au adus profit. Stefan G. (50 de ani), administrator la o societate comerciala din Iasi, ar fi disparut de acasa pe 22 iunie. Lipsa acestuia a fost reclamata la Politie pe 24 iunie, de catre fiica acestuia, Nicoleta G. (23 de ani). „Din momentul sesizarii, politistii impreuna cu jandarmii au efectuat activitati de cautare a barbatului disparut, acesta fiind gasit astazi, spanzurat in padurea din zona Cetatuia, municipiul Iasi", a declarat Alina Vezeteu, agent in cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

Oamenii legii au intocmit dosar penal de moarte suspecta si urmeaza sa se efectueze necropsia pentru a se stabili cauzele decesului. F.D.