Accident pe bulevardul Nicolae Iorga. Trei autoturisme lovite in plin de un tramvai

Trei autoturisme au fost izbite de un tramvai, in aceasta dimineata, pe bulevardul Nicolae Iorga. Din fericire, nu au fost victime.

Tavanul unei camere s-a prabusit peste o studenta
Vacuta mecanica i-a cucerit pe ieseni

La fata locului au intervenit politistii rutieri. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Masinile implicate in accident,  un Ford, un Volkswagen Passat si o Dacia Logan, au fost ridicate la putin timp dupa efectuarea masuratorilor de catre politisti pentru a nu impiedica circulatia.

Vatmanul si cei trei soferi au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Martorii spun ca vatmanul putea evita coliziunea daca era mai atent. Pe retelele de socializare, internautii ieseni isi exprima si ei nemultumirea privint atitudinea vatmanilor in trafic:

„Trebuie facut ceva cu vatmanii in primul rand. Eu daca as fi director la ratc i-as da afara din prima daca au facut accident. Nu e normal sa intre in masini ca asa au ei chef. De ce nu fac atatea accidente si autobuzele?”, scrie un iesean.

„Politia rutiera ar trebui sa isi faca datoria fiindca in acel loc marcajul rutier este gresit dar ei se multumesc sa stea la panda.DOMNULE COMISAR ZAMFIRESCU stati in zona CANTEMIR mergeti si aratatile subalternilor ce au de facut.Lasati dezvelirile de placute comemorative in grija altora”, comenteaza un altul.