Accident in care a fost implicata o ambulanta, la Iasi

Accident teribil cu o ambulanta in misiune, la Iasi. Totul a fost filmat cu o camera de bord aflata pe un autoturism care circula prin zona. Accid

Noua someri ieseni au fost premiati de stat
Gala Excelentei in Educatie, editia a III-a – momentul in care profesorii si elevii din Iasi primesc recunoasterea comunitatii locale

Accident teribil cu o ambulanta in misiune, la Iasi. Totul a fost filmat cu o camera de bord aflata pe un autoturism care circula prin zona.

Accidentul a avut loc sambata de dimineata, putin inainte de ora 9, intr-o intersectie din Iasi. Mai multe masini opresc la semafor, la culoarea rosie, fiind vorba de un drum cu trei benzi. La cateva secunde dupa ce semaforul se face verde si masinile se pun in miscare, se aude sirena unei ambulante.

Pe imagini se vede cum din stanga apare o ambulanta cu semnalele luminoase si acustice pornite, care circula cu viteza. Toate masinile care au verde se opresc, mai putin primul autoturism de pe prima banda, care intra in intersectie fara sa acorde prioritate.

Masina e lovita in plin de ambulanta! Din fericire, nu au existat victime, iar personalul de pe ambulanta a actionat prompt pentru a acorda primul ajutor, in eventualitatea in care ar fi fost nevoie.