Wikileaks: Hilary Clinton a solicitat datele biometrice ale liderilor romani

Wikileaks: Hilary Clinton a solicitat datele biometrice ale liderilor romani

 O telegrama din 2009 de la Departamentul american de Stat si semnata de Hillary Clinton solicita explicit informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, averea, starea de sanatate a actualilor lideri, a celor in devenire, precum si a consilierilor lor.

Pilotii UPS acuza compania ca nu ii protejeaza de atacurile teroriste
Finlanda se pregateste sa reactioneze militar in cazul in care trupele rusesti vor ocupa Insulele Aland

In plus se cer informatii biometrice despre ei. Noi dezvaluiri despre Romania in documentele publicate de WikiLeaks! Secretarul american de stat Hillary Clinton a cerut anul trecut colectarea de date personale si detaliile „biometrice” ale liderilor romani. Noua informatie vine dupa ce s-a aflat deja ca un fost comisar european pentru Relatii Externe a numit Romania un „stat salbatic”, iar ambasada Statelor Unite de la Paris considera tara noastra o sursa pentru traficul de persoane in Franta.

Noul mar al discordiei este o telegrama plecata pe 16 iunie 2009 de la Departamentul american de Stat si semnata de Hillary Clinton. In telegrama, dezvaluita de WikiLeaks si publicata de The Guardian, se solicita explicit informatii cu privire la vulnerabilitatile, personalitatea, averea, starea de sanatate a actualilor lideri, a celor in devenire, precum si a consilierilor lor. In plus se cer informatii biometrice despre ei.