Vezi unde va fi constuit cel mai mare mall din lume!

Vezi unde va fi constuit cel mai mare mall din lume!

Dubaiul vrea sa construiasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa criza financiara mondiala din 2008-2009.

Italia: Turist roman, ranit de mai multi barbati care au vrut sa-l jefuiasca
Acord intre separatisti si Ucraineni, pentru incetarea focului in estul tarii. Obama: Armistitiul sa aiba efect si „pe teren”

Emaar Properties, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Emiratele Arabe Unite dupa cota de piata, si grupul Dubai Holding vor construi in parteneriat districtul "Mohammed Bin Rashid City", care preia numele seicului Dubaiului, informeaza Mediafax care citeaza Bloomberg. Proiectul va fi amplasat in apropiere de centrul Dubaiului si va include 100 de hoteluri, zone rezidentiale si spatii verzi mai mari decat Hyde Park.

Totodata, Dubaiul vrea sa reporneasca mai multe proiecte suspendate in timpul crizei financiare mondiale, care a provocat caderea valorii proprietatilor imobiliare din emirat cu 65% si a determinat mai multe companii sa amane sute de lucrari.