Unsprezece morti in noi raiduri israeliene la Gaza

Unsprezece morti in noi raiduri israeliene la Gaza

Aparate israeliene au efectuat miercuri seara o noua serie de raiduri aeriene mortale in Fasia Gaza, ucigand cel putin 11 palestinieni, dintre care un adolescent de 13 ani, potrivit unor surse medicale si martori oculari. De la inceputul ofensivei la 27 decembrie, numarul mortilor a atins cifra de 1.033 si cel al ranitilor 4.850, potrivit ultimului bilant furnizat AFP in timpul serii de seful serviciilor de urgenta din Gaza, Mouawiya Hassanein. Patru persoane au fost ucise intr-un raid efectuat langa punctul de trecere de la Sufa, nu departe de orasul Rafah /sud/.
Trei civili au fost ucisi intr-o casa la est de Khan Yunes /centru/, in timp ce un adolescent a murit intr-un raid contra cartierului

Premierul grec asculta de sfatul germanilor si vrea sa vanda din insule
Planul de relansare economica a presedintelui Obama a fost adoptat de Senat

Sabra, la periferia de sud-vest a orasului Gaza.
Cel putin o persoana a fost ucisa intr-un raid aerian asupra unui alt cartier al orasului Gaza, Tal Al-Hawa. Potrivit unor surse medicale, doua persoane presupuse a fi fost combatanti au fost de asemenea ucise in bombardamente in jurul taberei de refugiati de la Jabaliya, in nordul teritoriului palestinian. Doi cameramani ai televiziunii miscarii islamiste Hamas, care controleaza Fasia Gaza, au fost raniti in aceste bombardamente.