Un vampir bantuie la granita cu Romania

Un vampir bantuie la granita cu Romania

Un vampir este in libertate in Serbia, iar locuitorii au fost atentionati si sfatuiti de autoritati sa-si ia masuri de precautie.

Chinai-ar fi oferit arme lui Gaddafi in iulie, incalcand sanctiunile ONU
Nou avertisment pentru Grecia. Seful Eurogrupului: Sa isi indeplineasca obligatiile asumate

Vanzatorii de usturoi din regiunea Bajuna Basta inregistreaza recorduri la vanzari in aceasta perioada, dupa ce consiliul local a emis un ordin de atentionare in legatura cu o posibila “evadare” a unui vampir, relateaza The Sun.

Sava Savanovic, cel mai renumit monstru din tara, ar fi in libertate si ar bantui in zona dupa ce moara in care a trait pe vremuri s-a prabusit. Primarul localitatii, Miodrag Vujetic a spus: “Oamenii sunt ingrijorati. Toti cunosc legenda acestui vampir si cred ca daca a ramas fara adapost, isi cauta un alt loc acum si noi victime. Cu totii suntem infricosati”.

Vechea moara a fost cumparata cu ani in urma de familia Jagodic, care a refuzat sa o consolideze de frica vampirului. Acum, cand cladirea s-a daramat, teama ca vampirul este liber a cuprins pe toata lumea.

“Este forte usor pentru cei care nu locuiesc in aceasta zona sa rada de frica noastra, dar niciun om de la noi nu se indoieste de faptul ca vampirul exista”, a spus primarul Vujetic. El a confirmat ca autoritatile locale i-au sfatuit pe oameni sa-si puna usturoi la usa pentru a-i proteja de vampir, fiind cunoscut faptul ca planta respinge monstru insetat de sange.

Localnicii care de obicei gazduiesc bucurosi turistii fascinati de legenda lui Sava Savanovic vor acum sa fie lasati in pace.