Un roman suspectat de uciderea unor homosexuali a fost arestat la Londra

Un roman suspectat de uciderea unor homosexuali a fost arestat la Londra

 El va fi judecat in ianuarie 2011 in Marea Britanie pentru un atac cu arma alba asupra unui barbat. Un roman de 26 de ani cautat pentru uciderea a doi homosexuali la Paris si in Romania a fost arestat la 10 octombrie la Londra, a anuntat marti o sursa din politia franceza, relateaza nouvel obs.com, informeaza NewsIn.

Papa Francisc: Producatorii de armament nu se pot numi crestini. Duplicitatea este moneda de astazi. Una spun si alta fac
Doliu national in Grecia dupa incendiile devastatoare – Țara, sub socul unor descoperiri macabre

Acesta va fi judecat in ianuarie 2011 in Marea Britanie pentru un atac cu arma alba asupra unui barbat. Ancheta a demarat la 21 septembrie la Paris, dupa descoperirea cadavrului unui homosexual de 56 de ani in locuinta acestuia. Victima fusese injunghiata. Telefonul mobil si cardul ii disparusera.

Anchetatorii au descoperit ca acest mod de plata fusese folosit cu doua zile inainte, pentru cumpararea unui bilet de autobuz pentru Londra. S-a stabilit o legatura intre suspect si un atac comis la 31 iulie la Londra si, gratie telefonului mobil al victimei franceze, barbatul a fost arestat la 10 octombrie intr-un centru pentru persoane fara adapost.

Barbatul este vizat de un mandat european de arestare emis de autoritatile romane pentru o crima comisa in Romania, dupa acelasi tipar, in mai. Un homosexual a fost strangulat si injunghiat mortal in gat.