Un actor celebru de la Hollywood a plecat sa LUPTE impotriva ISIS

Un actor celebru de la Hollywood a plecat sa LUPTE impotriva ISIS

Actorul britanic Michael Enright, care a jucat intre altele in „Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort”, a parasit Hollywood-ul pentru a se alatura brigazilor kurde in lupta impotriva ISIS.

Operatiunea din Libia va dura saptamani de zile
Deputatii germani inlatura ultimul obstacol in calea ratificarii Tratatului de la Lisabona

Intr-un interviu pentru postul TV din Dubai, Al-Aan, Enright a declarat ca s-a decis sa se alatur luptei contra teroristilor dupa ce a vazut intregistrarea cu pilotul iordanian ars de viu intr-o cusca.

Ceea ce i s-a parut si mai grav actorului a fost ca autorul executiei a fost un britanic. Enright, care traieste in Statele Unite, spune ca a simtit ca are o datorie fata de America.

Actorul, in varsta de 51 de ani, a spus ca este gata sa moara daca va fi cazul:

    „Merita sa fie rasi de pe fata pamantului. Nu avem venit aici sa ma plimb, am venit sa lupt, iar daca va fi sa mor, fie, voi muri. Nu am venit sa ma joc.”

Michael Enright a declarat ca nu a spus nici prietenilor sai de la Hollywood, nici familiei despre plecarea sa in Siria. Totusi el le-a scris o data, spunandu-le ca-i iubeste si ca este posibil sa nu se mai revada niciodata.

Odata ajuns in Kurdistan, Enright afirma ca a invatat multe lucruri despre islam si ca si-a schimbat numele in Mustafa Michael Ali. El nu are pregatire militara si foarte putina experienta in manuirea armelor de foc, potrivit biografiei sale de pe site-ul cinematografic IMDB.