Teorie socanta: Ianukovici, inlocuit de fratele geaman la conferinte, dupa ce a facut infarct

Teorie socanta: Ianukovici, inlocuit de fratele geaman la conferinte, dupa ce a facut infarct

Un scenariu demn de film a fost lansat de mai multe publicatii din Rusia si Ucraina. Viktor Ianukovici, presedintele demis al Ucrainei, ar fi fost inlocuit in aparitiile publice de fratele sau geaman, potrivit Romania TV. Motivul este la fel de socant, fostul lider de la Kiev ar fi facut infarct, iar starea sa este extrem de grava.

Rebelii libieni au descoperit doua gropi comune, cu 900 de cadavre, langa Tripoli
Au reizbucnit luptele intre protestatari si fortele de securitate din Egipt

Potrivit unor bloguri din Rusia si Ucraina, presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, ar fi facut infarct. Ianukovici se afla in stare grava dupa infarct, iar fratele sau geaman l-a inlocuit in ultima conferinta. Dupa ce a parasit Kievul, pe 21 februarie, Viktor Ianukovici s-a refugiat in Rusia. La o saptamana dupa ce a fugit din Ucraina si a fost demis de parlament, presedintele a sustinut prima conferinta de presa, la Rostov pe Don, in fata a zeci de jurnalisti.

Prima conferinta de presa a durat mai bine de o ora, timp in care Ianukovici a raspuns la intrebari. La cateva zile, presa rusa a scris ca Ianukovici ar fi facut infarct si este in stare foarte grava. A urmat a doua conferinta, imediat dupa aceste zvonuri.

"Sunt in viata si nu am fost suspendat conform Constitutiei Ucrainei. Statele Unite si alte tari spun ca mi-am pierdut legitimitatea pentru ca am fugit din tara. Va spun din nou, nu am fugit nicaieri", a declarat atunci Viktor Ianukovici.

A doua aparitie publica a lui Ianukovici i-a pus pe ganduri pe cei care sustin ca ar fi facut infarct. Ei au analizat cele doua inregistrari si sustin ca pe a doua apare fratele geaman al lui Ianukovici. Motivul? Exista o serie de deosebiri fizice si de comportament intre cei doi – gesturile, dar si ochii, culoarea parului, inaltimea, sunt diferite, spun autorii acestei teorii socante.