Salvatorul din mijlocul terorii: Un puscas marin a salvat peste 70 de vieti la masacrul din Orlando

Un fost puscas marin care lucra sub acoperire in clubul de gay Pulse din Orlando, unde a avut loc sambata noapte un atac armat, a salvat viata a mai bine de 70 de persoane.

Doua persoane, intre care un roman, au murit intr-o serie de jafuri, la Milano
Iranul intentioneaza sa trimita vase militare in Atlantic, in apropiere de coasta SUA

Imran Yousuf, un tanar de 24 de ani de orgine indiana, a fost primul care a recunoscut si a reactionat la sunetele gloantelor trase de arma semiautomata a barbatulul care a comis atacul soldat cu 49 de morti.

"Toata lumea a inghetat. Am vazut cum oamenii se inghesuie pe un hol din spate", a povestit tanarul potrivit ziare.com. El a fost singurul care a avut ideea de a deschide o usa incuiata in spatele holului din club: " Aveam o singura optiune. Fie stateam cu totii acolo si muream, fie imi asumam riscul…asa ca am sarit peste ei si am deschis incuietoarea si am scos cat de multi oameni am putut. Cand si altii au vazut usa deschisa, s-au inghesuit sa iasa, iar apoi am fugit cu totii".

Tanarul a fost inrolat in armata de la 17 ani si a luptat in Afghanistan si Irak. El parasise infanteria marina a Statelor Unite cu doar doua luni inainte de acest incident.