Rusoaica suspecta de spionaj in Anglia a fost eliberata pe cautiune

Katia Zatuliveter, 25 de ani, care a lucrat pentru parlamentarul liberal-democrat Mike Hancock, a fost arestata la 2 decembrie, la ordinele MI5. Prezenta ei era considerata "a nu fi constructiva pentru securitatea nationala".

SUA trimit militari si echipament in tarile baltice
Wall Street Journal: avertisment pentru GUVERNUL PONTA

Asistenta parlamentarului britanic arestata sub suspiciunea sa spiona pentru Rusia a declarat pentru BBC News online ca a fost eliberata pe cautiune. Katia Zatuliveter, 25 de ani, care a lucrat pentru parlamentarul liberal-democrat Mike Hancock, a fost arestata la 2 decembrie, la ordinele MI5. Prezenta ei era considerata „a nu fi constructiva pentru securitatea nationala”. Intr-un e-mail trimis BBC de la centrul pentru imigranti unde era retinuta, rusoaica a promis sa lupte impotriva deportarii.

Un purtator de cuvant al autoritatilor a subliniat ca nu poate spune care va fi urmatoarea etapa in acest caz. Rusoaica lucra pentru parlamentar din 2008. Parlamentarul a declarat ca nu are motive sa creada ca aceasta nu ar fi actionat onorabil. Hancock, care face parte din comisia pentru aparare din Camera Comunelor, a subliniat ca asistenta sa nu a fost implicata in activitatile sensibile ale comisiei.