Reclama gay la inghetata interzisa de Biserica Catolica

Reclama gay la inghetata interzisa de Biserica Catolica

 O reclama la inghetata care infatisa doi barbati in haine preotesti pe punctul de a se saruta a fost interzisa la ordinul Bisericii Catolice din Italia. Reclama a aparut in paginile revistei Look Magazine.

Noi violente in Coasta de Fildes. Sase femei au fost ucise de sustinatorii lui Laurent Gbagbo
Fiica Iuliei Timosenko ii cere lui Obama sa-i elibereze mama, pentru ca e „maltratata” in inchisoare

Motto-ul era „We Believe in Salivation”(Credem in Salivare), o varianta indrazneata la sloganul biserices „We Belive in Salvation”(Credem in Salvare). Compania Antonio Federici din Italia care produce inghetata a fost acuzata de Autoritatea care reglementeaza Standardele Publicitatii ca isi bate joc de crezurile Bisericii Catolice. Reprezentantii companiei de inghetata au declarat ca si ei sunt catolici dar ca vor continua sa provoace Biserica in legatura cu  anumite chestiuni fata de care aceasta se arata intoleranta. Nu este prima oara cand Antonio Federici apeleaza la astfel de trucuri pentru a vinde inghetata, mizand pe libertinajul consumatorilor, din care face parte si comunitatea gay.

Luna trecuta, o alta reclama infatisa o calugarita insarcinata care savura delicioasa inghetata, facand o paralela intre puritatea ingredientelor folosite la fabricarea acesteia si puritatea vietii monahale. O alta reclama produsa de aceeasi compania avea ca protagonisti un preot si o calugarita in ipostaze indecente, tot din cauza aceleiasi inghetate.