O stewardesa de origine romana, victima jihadistilor de la Statul Islamic, in urma atac aerian din Egipt

O tanara pe jumatate romanca a fost ucisa intr-un atac terorist al celor de la Statul Islamic. Femeie era stewardesa si si-a pierdut viata in urma unui atac al jihadistilor ISIS.

Prima tara din lume care desfiinteaza banii CASH!
“Daca Rusia doreste cu adevarat pacea, trebuie sa opreasca utilizarea de armament greu, sa isi retraga trupele de pe teritoriul ucrainean si sa puna in aplicare angajamentele asumate la Minsk”

Avionul in care se afla ea a fost deturnat de cea mai mare retea terorista din prezent. Pe 31 octombrie 2015 un avion al companiei aviatice ruse Metrojet, care decolase de la Sharm el-Sheikh si se indrepta spre Sankt Petersburg a fost lovit de o racheta trasa de teroristi. Toate persoanele aflate la bord si-au pierdut viata, printre ele si tanara romanca.

Irina Olaru s-a nascut intr-o familie din Gorno-Altaisk, mama sa fiind din Romania, iar tatal din Altai. Tanara avea 22 de ani si urma sa se casatoreasca cu iubitul sau, Ilia.

Vestea groaznica asupra decesului iubitei a lasat o urma adanca de durere in inima logodnicului sau.

"Am locuit cu ea mai bine de un an. Era ca un motor, intr-o continua miscare. N-avea stare, vesnic agitata. Niciodata nu o vedeam fara un zambet pe chip", a povestit o colega de-a ei, Svetlana, conform stiripesurse.