O frantuzoaica, declarata in moarte cerebrala, s-a trezit dupa 14 ore

O frantuzoaica, declarata in moarte cerebrala, s-a trezit dupa 14 ore

O frantuzoaica, declarata in moarte cerebrala, s-a trezit la viata dupa 14 ore. Femeia a mai apucat sa-si revada familia pentru ca fiii ei au refuzat sa fie deconectata de la aparate. In varsta de 60 de ani, Lydie Paillard sufera de cancer si urmeaza un tratament la o clinica din Bordeaux.

O romanca a restituit un portofel cu 2.000 de euro, gasit pe strada in Italia
Un barbat a patruns prin efractie in ambasada Romaniei din Roma, cerand repatrierea

S-a aflat acolo si luni cand inaintea chimioterapiei a suferit convulsii si a intrat in stare de inconstienta. Medicii au incercat in zadar sa o resusciteze. "M-au anuntat ca mama mea are o tumoare la nivelul creierului si ca este in moarte cerebrala. Respira prin intermediul aparatelor, inima ii batea, dar trebuia sa decidem daca semnam pentru deconectarea ei de la aparte, pentru ca nu se mai putea face nimic", a spus fiul ei. Familia a refuzat, iar pacienta a fost transferata la spitalul din Bordeaux, unde doctorii au dat acelasi verdict. Miracol, dupa cateva ore, medicii au anuntat ca femeia si-a revenit. In stare buna, frantuzoaica nu a realizat niciun moment ce i se intampla. In timp ce fiii ei reclama o eroare medicala, responsabilii clinicii vorbesc despre o minune.

Specialistii spun ca cel mai probabil femeia a suferit o criza severa de epilepsie care i-a indus in eroare pe doctori. Familia pacientei a angajat un avocat si vrea sa declanseze o actiune in justitie.