Noua spioana sexy e blonda si poarta fuste scurte

Noua spioana sexy e blonda si poarta fuste scurte

 Katia Zatuliveter prefera fustele scurte si purta discutii banale, spun colegii ei. In afara de  asta insa, tanara a redactat o lucrare in care apara rolul Rusiei in conflictul georgian si se pare ca era in vizorul serviciilor secrete britanice de mai mult timp.

Cutremur de 7,3 pe Richter in Turcia. Mai multe cladiri s-au prabusit
Doua noi CUTREMURE au zguduit Italia. Oamenii si-au petrecut noaptea in strada

Noua spioana sexy, Katia Zatuliveter, a crescut in Rusia, la granita cu Georgia, dupa care a plecat in Anglia la studii. „O tanara blonda cu nume exotic si o preferinta pentru fustele scurte nu putea trece neremarcata pe culoarele prafuite ale Parlamentului”, scrie The Telegraph. In 2008, Katia a lucrat la  UK Defence Forum, un  think-tank, unde a scris un studiu despre „Rolul gresit al SUA in conflictul dintre Georgia si Osetia de Sud”, in care si-a aparat cu pasiune tara natala, in contextul controversatei actiuni militare. Publicatia engleza scrie ca presupusa spioana a scris ca Rusia a trebuit sa intervina in afacerile micilor sai vecini si ca a fost provocata de catre statele Unite si NATO. Cea mai importanta, chiar daca nu imediata cauza a conflictului, a fost invitatia pe care NATO i-a facut-o Georgiei, in timpul Summit-ului de la Bucuresti, de a se alatura organizatiei pentru care Rusia este o amenintare, iar decizia amplasarii scutului american anti-racheta in Polonia a accentuat lucrurile. In aceeasi perioada in care a scis acesata lucrare,  Katia a devenit asistenta parlamentara a lui Mike Hancock din Portsmouth South si a lucrat in biroul acestuia din Westminster. Ea avea acces in intreaga cladire a Parlamentului. Una dintre colegele care o cunosteau a scris pe Twitter: „Vorbeam cu spioana rusoiaca in lift. Nu m-a intrebat niciodata ceva nepotrivit. Nu prea parea spioana”. Tot ea a scris despre Katia ca purta mai mult fuste scurte. Printre sarcinile asistentei intra si scrierea discursurilor pentru Mike Hancock. Printre altele, acesta este si membru al Comitetului Apararii, calitate in care primeste dosare clasificate, in ultimele luni fiind preocupat de chestiuni privitoare la arsenalul nuclear britanic.

Tatal Katiei este un influent om de afaceri in Rusia, are legaturi cu oameni puternici, scrie Telegraph, iar sora acesteia, este casatorita cu un britanic si detin o companie de consultanta pentru studentii care doresc sa studieze in Anglia. Suspiciunile asupra rusoiacei se pare ca sunt de data mai veche. Ea a fost interogata pe aeroprtul Gattwick in vara acestui an, dupa o vacanta in croatia de catre MI, serviciile speciale britanice.