Interpol, despre disparitia avionului: Nu e un ATAC TERORIST. Este vorba despre trafic de fiinte umane

Interpol, despre disparitia avionului: Nu e un ATAC TERORIST. Este vorba despre trafic de fiinte umane

Secretarul general al Interpol, Ronald K. Noble, a declarat marti ca "pista terorista se indeparteaza", in ancheta privind disparitia avionului companiei Malaysia Airlines "Cu cat avem mai multe informatii, cu atat suntem mai inclinati sa conchidem ca nu este vorba despre un incident terorist", a declarat Noble.

Kenya: Autoritatile au dejucat o tentativa de asasinat la adresa premierului israelian Benjamin Netanyahu, aflat intr-o vizita de stat in tara africana
Un canadian, condamnat la inchisoare pentru ca a acuzat o romanca de terorism

"Este vorba despre trafic de fiinte umane", a adaugat el, referindu-se la prezenta la bordul avionului a cel putin doua persoane care s-au imbarcat cu pasapoarte europene false.

Avionul operat de Malaysia Airlines a disparut fara nici o urma, sambata. Ultima pozitia a avionul il plasa deasupra Marii Chinei de Sud, pe coasta estica a Malaeziei. Desi au fost utilizate resurse uimitoare, iar modelul Boeing 777 este unul din cele mai sigure si sofisticate avioane din punct de vedere tehnologic, pana acum, autoritatile nu au nici un indiciu cu privire la ce s-a intamplat cu aceasta.