In California a reinceput goana dupa aur

In California a reinceput goana dupa aur

Perspectiva unei noi goane dupa aur este mana cereasca pentru locuitorii care au afaceri in zona. Hotelierii si proprietarii de magazine ar putea face profituri frumoase de pe urma cautatorilor de aur.

Accident TERIBIL in Elvetia: 22 de copii au murit dupa ce un autocar s-a lovit de un parapet
Rusia va trimite un convoi umanitar in estul Ucrainei, fara escorta militara

Goana dupa aur reincepe in statul american California! Dupa ce un geolog a gasit o bucata de aur de aproape 4 kilograme, cautatorii de metale pretioase si-au indreptat din nou atentia asupra sud-vestului Statelor Unite. Bucata de aur descoperita de geologul Fred Holabird s-a vandut la licitatie cu suma de 460.000 de dolari. Potrivit CNN, barbatul are de gand sa se intoarca in zona unde a gasit aurul si sa continue cautarile cu aparatura performanta. Fred Holabird nu este singurul tentat de imbogatire. Descoperirea a facut senzatie printre cautatorii de comori, care se indreapta catre centrul Californiei.

Perspectiva unei noi goane dupa aur este mana cereasca pentru locuitorii care au afaceri in zona. Hotelierii si proprietarii de magazine ar putea face profituri frumoase de pe urma cautatorilor de aur. Locul unde a fost gasita bucata de aur nu este stiut insa de nimeni in afara de cel norocos. Asa ca cei care vor sa se imbogateasca repede pot avea mult de astept pana cand vor gasi si ei un gram de aur.