Fratele cameristei care sustine ca a fost agresata sexual de DSK spune ca viata ei e distrusa

Fratele cameristei care sustine ca a fost agresata sexual de DSK spune ca viata ei e distrusa

Mamadou Diallo spune ca sora sa plange in fiecare zi si doar allah mai poate face ceva pentru ea. Fratele vitreg al cameristei care sustine ca a fost agresata sexual de Dominique Strauss-Kahn a declarat ca viata acesteia este distrusa.

Premierul italian, omagiu pentru muncitorul roman care a murit pe santierul unei autostrazi
Soferul lui Vladimir Putin a murit intr-un accident rutier: Un Mercedes a intrat frontal in masina prezidentiala

"Nafissatou este foarte rau. Plange in fiecare zi de o luna. Nu va putea uita niciodata ce s-a intamplat", a declarat Mamadou Diallo, in varsta de 53 de ani, care traieste la Indianapolis impreuna cu familia sa. "Viata lui Nafissatou este distrusa. S-a terminat. Nu se mai poate face nimic pentru ea. Numai Allah mai poate face ceva pentru Nafissatou. Onoarea sa este patata. La fel ca cea a intregului nostru sat", a adaugat el, citat de portalul 7sur7.

Atunci cand vorbeste de Dominique Strauss-Kahn, imigrantul din Guineea il numeste "animal". "Am auzit incidentul, dar numele surorii mele nu a fost publicat. Nici macar nu stiam cine este domnul… Dupa patru zile am aflat ca Nafissatou era implicata in aceasta poveste", a spus Diallo. "Eu nu am fost in hotel. Nu stiu ce s-a intamplat acolo. Numai barbatul acela, Nafissatou si Dumnezeu stiu adevarul. In sufletul meu, eu cred ca sora mea spune adevarul. Este o femeie pioasa, incapabila sa le faca rau altora. Este timida si muncitoare. Este o buna musulmana", a precizat barbatul. El se teme ca exista persoane care incearca sa profite de pe urma nefericirii familiei sale. "Dar imi voi sustine sora, pentru ca este sora mea. Nu sunt interesat de acest proces. Allah stie. A judecat deja", a adaugat Diallo.