„Fiecare dintre noi trebuie sa se dezbrace si sa munceasca”. O gafa a presedintelui belarus a starnit o noua moda pe Instagram

Mai multi tineri din belarus s-au fotografiat dezbracati la birou si au postat imaginile pe retelele de socializare. Acest lucru s-a intamplat dupa ce presedintele Aleksandr Lukasenko a spus, din greseala, ca cetatenii trebuie sa se dezbrace si sa lucreze, potrivit telegraph.co.uk.

SUA: Numarul locurilor de munca a crescut cu 216.000 in februarie
Rusia va stationa 800 de militari in apropierea frontierei cu Finlanda

„Inovatii, tehnologii IT, privatizare. Totul este clar. Le-am cucerit pe toate. Dar, intr-un final, totul e foarte simplu: fiecare dintre noi trebuie sa se dezbrace si sa munceasca“, a spus presedintele saptamana trecuta la o conferinta in Minsk.

Imediat dupa aceasta declaratie, tinerii au lansat o campani pe internet, in care au indemnat angajatii sa renunte la haine, pentru a respecta spusele presedintelui.

 „Stiti ce trebuie sa faceti, cum sa faceti, obiectivele care trebuie atinse (…), dar toata viata noastra se rezuma la lucruri simple: ar trebui sa ne dezbracam si sa muncim”, a declarat Lukasenko, descris la un moment dat drept „ultimul dictator al Europei”, pe 23 iunie.

Cu toate acestea, presedintele Aleksandr Lukasenko a vrut sa spuna „sa ne dezvoltam si sa muncim”, dar termenii „razvivata” si „razdevata” sunt foarte apropiati din punct de vedere fonetic.