Dublu asasinat intr-un hotel de lux din Hong Kong

Un sud-coreean banuit de uciderea sotiei si a fiului sau, duminica, la Ritz-Carlton, hotel luxos aflat pe malul marii la Hong Kong, a fost arestat, au

Politia rusa a arestat o femeie din R.Moldova care incerca sa isi vanda bebelusul
Papa Benedict al XVI-lea a vizitat Sinagoga cea mare din Roma

„Close up on a bloody knife planted on a wooden floor, a killing scene”

Un sud-coreean banuit de uciderea sotiei si a fiului sau, duminica, la Ritz-Carlton, hotel luxos aflat pe malul marii la Hong Kong, a fost arestat, au anuntat autoritatile, citate de AFP, scrie news.ro.

Politistii au sosit la fata locului dupa ce au fost anuntati de o disputa intre o femeie si un barbat intr-o camera de hotel. Ei au gasit corpurile lipsite de viata ale unei femei si al unui baiat. Barbatul a fost arestat pentru crima si spitalizat.

Ofiterii de politie au refuzat sa precizeze legaturile dintre cele trei persoane, anuntand doar ca sunt de nationalitate straina.

Consulatul Coreii de Sud la Hong Kong a confirmat ca este vorba despre membrii aceleiasi familii de sud-coreeni.

Potrivit site-ului Apple Daily din Hong Kong, cuplul si fiul lor in varsta de 7 ani, sosisera la hotel cu cateva zile inainte.

Hotelul de cinci stele ocupa 15 etaje ale celei mai inalte cladiri din Hong Kong, ICC, si este recunoscut pentru panorama spectaculoasa asupra orasului si portului Victoria.

„Gandurile noastre se indreapta catre familiile clientilor implicati in aceste momente dificile”, a declarat un purtator de cuvant al hotelului, refuzand sa faca alte comentarii.