Doua persoane, intre care un roman, au murit intr-o serie de jafuri, la Milano

Doua persoane au murit, intre care un roman, si alte trei au fost ranite intr-o serie de jafuri comise in cursul noptii de joi spre vineri pe strazile

Un instalator francez: „Sunt nepotul lui Hitler”
Kosovo sarbatoreste azi un an de la declararea independentei

Doua persoane au murit, intre care un roman, si alte trei au fost ranite intr-o serie de jafuri comise in cursul noptii de joi spre vineri pe strazile orasului italian Milano.

Un roman in varsta de 43 de ani, atacat in fata unui bar in zona Loreto, a murit vineri la spital din cauza ranilor. Barbatul a reusit sa le spuna politistilor ca „un alt strain” l-a lovit in fata. Romanul, care avea antecedente penale, a murit din cauza unei hemoragii craniene, relateaza agentia de presa ANSA.

Un barbat din Bangladesh, in varsta de 23 de ani, a murit dupa ce a fost injunghiat langa gara centrala din Milano in cursul aceleiasi nopti.

Potrivit agentiei de presa ANSA, o britanica de 21 de ani, care studiaza la Universitatea din Milano, a fost injunghiata in timpul unui jaf comis langa gara din oras, insa ranile nu i-au pus viata in pericol.

Un strain neidentificat a fost ranit, fiind lovit cu o sticla de persoane neidentificate, in timp ce un om al strazii italian in varsta de 31 de ani a fost grav ranit in timpul unui jaf comis in strada la Cinisello Balsamo, la periferia de nord a orasului Milano.