Doliu in politia din Republica Moldova! Un politist de 34 de ani a murit intr-un cumplit accident rutier

O noua tragedie a lovit Politia Republicii Moldova. Un politist de 34 de ani a murit intr-un cumplit accident rutier care a avut loc sambata noaptea p

Dominique Strauss-Kahn va fi eliberat
Salariile din tarile Europei de Vest sunt cele mai impozitate din lume

O noua tragedie a lovit Politia Republicii Moldova. Un politist de 34 de ani a murit intr-un cumplit accident rutier care a avut loc sambata noaptea pe traseul M-5, la intersectie cu drumul secundar spre satul Pelenia, raionul Drochia. Potrivit primelor informatii, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Politistul Visarion Oprea se afla intr-o masina de model „Volkswagen Touareg”, ce apartine Serviciului protectie si paza de stat (SPPS). Automobilul era condus de un tanar de 28 de ani si se deplasau din directia mun.Balti spre or.Riscani. La un moment dat, vehiculul s-a tamponat violent intr-un automobil evacuator de model „MAN”, care stationa pentru evacuarea altor automobile.

In urma impactului, politistul de 34 de ani a decedat pe loc, iar alti patru colegi de ai sai, angajati ai Serviciului protectie si paza de stat, au fost transportati la spitalul municipal Balti in stare grava.

Visarion Oprea activa la Directia generala securitate publica, fiind angajat in cadrul institutiei din anul 2010.
Barbatul era casatorit.

Prietenii sai virtuali sunt in stare de soc si plaseaza pe pagina acestuia de Facebook mesaje in care ii deplang trecerea in nefiinta. Iata cateva din acestea: