Decizie ISTORICA in Marea Britanie: Regina Elisabeta si-a desemnat SUCCESORUL

Printul Charles a fost numit succesorul reginei Elisabeta la conducerea Commonwealth-ului, conform surselor Sky News. Decizia a fost luata in timpul u

Un nazist de 88 de ani ar putea fi judecat ca minor
Presedintele SUA a anuntat un plan de 450 de miliarde de dolari pentru piata muncii

Printul Charles a fost numit succesorul reginei Elisabeta la conducerea Commonwealth-ului, conform surselor Sky News. Decizia a fost luata in timpul unei intruniri la Castelul Windsor vineri dupa-amiaza. Regina a cerut ca fiul sau sa-i urmeze la conducere in cadrul intalnirii dintre sefii guvernelor din Commonwealth.

Ea a declarat joi: „Este dorinta mea sincera ca Commonwealth-ul sa ofere stabilitate si continuitate in viitor si vom decide ca intr-o zi Printul de Wales va continua munca importanta inceputa de tatal meu in 1949”. Inainte de declaratiile reginei, printul Charles a afirmat: „Pentru mine, Commonwealth-ul a jucat un rol fundamental in viata mea de cand ma stiu”. Prim-ministrul Justin Trudeau a sustinut ca este de acord cu dorintele reginei. De asemenea, prim-ministrul maltez, Joseph Muscat, care este presedintele Commonwealth-ului, a declarat ca l-a bucurat dorinta printului Charles de a participa in Commonwealth, conform news.ro.