ANUNT DE ULTIMA ORA despre AVIONUL MALAYSIAN AIRLINES. „S-a prabusit, probabil nu exista SUPRAVIETUITORI”

ANUNT DE ULTIMA ORA despre AVIONUL MALAYSIAN AIRLINES. „S-a prabusit, probabil nu exista SUPRAVIETUITORI”

Compania Malaysia Airlines, de care apartinea avionul Boeing 777 disparut in timp ce efectua zborul MH370, pe ruta Kuala Lumpur - Beijing, a recunoscut pentru prima data ca varianta cea mai probabila in acest moment este prabusirea aparatului de zbor in Oceanul Indian.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din Italia: Sa renuntam la principiul neincrederii in autoritati
Scenariu cumplit. Cum arata padurile din Romania, prezentate de Google

Informatia a fost confirmata si de primul ministru malaezian, intr-o conferinta de presa. Acesta a declarat ca, potrivit unor calcule, prabusirea in Oceanul Indian este cea mai posibila varianta. Rudele pasagerilor aflati in avion, ce se afla in Beijing, vor fi transportati in Australia, potrivit unor surse citate de presa internationala.

Anuntul vine dupa ce astazi, un avion chinez a reperat "obiecte" considerate "suspecte" in sudul Oceanului Indian, a anuntat luni agentia oficiala de presa China Noua, citata de AFP. Mai multe state, intre care China si Australia, au detectat prin satelit prezenta unor posibile fragmente in zona principala de cautare a zborului MH370, la aproximativ 2.500 de kilometri in largul coastelor Australiei.