58 de ani de inchisoare pentru un proxenet roman din Spania

Proxenetul era capul unei retele care folosea femeile, inclusiv minore, drept scalve sexuale. Acestea erau amenintate, batute si fortate sa intretina raporturi sexuale, uneori "la norma". 41 de persoane au fost cercetate in acest dosar, printre care si doi patroni ai unor cluburi din Alicante si mai multe femei care supravegheau prostituatele.

Politia britanica anunta ca a dejucat „patru sau cinci comploturi teroriste” in 2014, fata de unul singur cat era media altor ani
Filat respinge modificarea Constitutiei pentru alegerea presedintelui R. Moldova

Vlad Costel, cunscut si ca Nasul (el Padrino), un proxenet roman din Spania, a fost condamnat de catre Tribunalul din Alicante la 58 de ani de inchisoare. Vlad este cautat si in Romania pentru omucidere, scrie lasprovincias.es. Proxenetul era capul unei retele care folosea femeile, inclusiv minore, drept scalve sexuale. Acestea erau amenintate, batute si fortate sa intretina raporturi sexuale, uneori "la norma". 41 de persoane au fost cercetate in acest dosar, printre care si doi patroni ai unor cluburi din Alicante si mai multe femei care supravegheau prostituatele. Locotenentul lui Vlad, Constantin Aurelian Tudor, zis si Tarzan avea sarcina de a aduce femeile in Spania. Unele dintre ele stiau ca se vor prostitua, insa cea mai mare parte credeau ca vor lucra ca menajere sau in hoteluri. Unele dintre ele primeau chiar si un contract de munca fals, pentru o perioada de trei luni. In cazul minorelor, proxenetii fabricau pasapoarte false pentru a le putea scoate din tara. Cei doi patroni ai cluburilor spaniole, care stiau ca este vorba despre minore, risca cinci ani de inchisoare.