YouTube Capture si Google Currents primesc actualizari importante: upload 1080p, respectiv versiunea 2.0 (iOS)

YouTube Capture si Google Currents primesc actualizari importante: upload 1080p, respectiv versiunea 2.0 (iOS)

Companiile romanesti care fac concurenta Apple
Solutii de stocare online: Dropbox si mai ce?
Capture si Google Currents au primit actualizari importante pe platforma Apple, ele fiind disponibile chiar acum in App Store. Hai sa aflam ce e nou aici!
 
YouTube Capture a ajuns la versiunea 1.1, care aduce suport pentru uploaduri 1080p, sincronizare audio imbunatatita, feedback detaliat pentru incarcarea de clipuri si numeroase bug fixuri si imbunatatiri de performanta. Aplicatia suporta acum si partajarea de continuturi prin retelele de socializare. Google Currents a ajuns la versiunea 2.0, care presupune cateva imbunatatiri de interfata. Un nou sidebar a fost inclus, el separand editiile pe categorii, pentru acces mai usor la continuturi.

Exista si o noua modalitate de control, care permite utilizatorilor sa faca swipe vertical pentru a scana o editie sau swipe orizontal pentru a trece la urmatoarea editie. In fine, noul Google Currents permite salvarea de articole prin etichetarea lor cu stelute. Revenind la YouTube Capture, acesta permite retusarea la nivel de baza a clipurilor, cu corectii de culoare, stabilizare si soundtrack-uri, plus upload pe YouTube. Descarcati aplicatia YouTube Capture de aici pentru iOs, iar pe Google Currents 2.0 il gasiti aici.