Temple Run 2 este de acum disponibil pentru Android – mult mai repede decat s-a anticipat – VIDEO

Temple Run 2 este de acum disponibil pentru Android – mult mai repede decat s-a anticipat – VIDEO

Apple TV va fi compatibil cu tastaturile prin Bluetooth in sistemul de operare iOS 6.1
LG Optimus G PRO, smartphone-ul cu ecran Full HD, anuntat in Japonia
noua pentru platforma Android. Bazat pe o reteta de succes, de pe urma careia au beneficiat si multi alti producatori, titlul va ramane cu siguranta reprezentantul numarul unu al genului si preferatul milioanelor de utilizatori.

Temple Run 2
este disponibil pentru iOS inca de saptamana aceasta. La acel moment se preciza ca titlul va ajunge si in Play Store, pentru Android, candva in luna Februarie. Mult mai repede decat s-a anticipat initial, Temple Run 2 este acum disponibil pentru platforma Android. Deja descarcat de o plaja mare de utilizatori, titlul a adunat deja foarte multe aprecieri pozitive si merita cu siguranta descarcat. Cei 33 de MB de date vor oferi o mare de distractie si se anticipeaza ca Imangi Studios vor oferi actualizari care sa extinda continutul.

Jocul ofera grafica superioara primului titlu. Veti beneficia de noi power-ups, o interfata a meniurilor mult detaliata si per total o experienta foarte placut. La o prima testare se pare ca dezvoltatorii nu vor mai repeta istoria in ce priveste problemele ce compatibilitate pe care le-a avut primul titlu si Temple Run 2 se prezinta excelent. Cum ne-am obisnuit, titlul se bazeaza pe achizitii oferite prin intermediul aplicatiei, fara de care va fi putin mai dificil sa ajungeti foarte departe.