Televiziunea Romantica devine Film Cafe, din 1 decembrie, in Romania

Televiziunea Romantica devine Film Cafe, din 1 decembrie, in Romania

Call of Duty: Black Ops 2 – multiplayer trailer – VIDEO
Rovio schimba pasarile furioase cu porcii nervosi – Bad Piggies – VIDEO
vineri, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Chello Networks, parte a companiei Chello Central Europe.

Noua televiziune Film Café va fi prezentata intr-un eveniment organizat la Bucuresti, pe 29 noiembrie, au mai anuntat reprezentantii Chello Networks.

Compania Chello Central Europe a anuntat, pe 26 aprilie, ca televiziunea Romantica din Romania, un post care se adreseaza in special publicului feminin, urmareste o repozitionare completa, incepand cu a doua parte a acestui an, cand se va incadra in segmentul canalelor de filme.

„Romantica se numara printre primele posturi TV tematice lansate in piata romaneasca, devenind astfel un canal cu traditie. Dupa succesul seriilor italienesti precum «Vivere», «Caile dreptatii» sau «Tanarul Casanova», acum venim in intampinarea cererii telespectatorilor nostri cu programe noi din aceeasi categorie, formand un prime time extins”, a declarat atunci Anda Manza, Country Manager Chello Networks.

Aflata in grila tuturor operatorilor de cablu mari din Romania, atat in pachetele de cablu analogic si digital, cat si in varianta DTH, televiziunea Romantica insumeaza un numar de 3 milioane de abonati.

Romantica, o televiziune care a fost lansata in Romania pe martie 2007, face parte din portofoliul Chello Central Europe.

Pe de alta parte, compania Chello Central Europe a anuntat inca din iunie 2012 ca va rebrandui, in Ungaria, televiziunea Zone Romantica, in Film Café. Noul look al postului este vizibil din 2 iulie, in Ungaria, dupa cum anunta la momentul respectiv WorldScreen.

Film Café are ca public tinta femeile, difuzeaza filme romantice, seriale, drame, comedii si divertisment de familie. „Film Café va continua sa difuzeze divertisment de calitate, dedicat femeilor, si programe relaxante”, a declarat atunci Levente Málnay, CEO al Chello Central Europe, citat de WorldScreen.

In Romania, in afara de Romantica, din portofoliul de canale Chello Central Europe mai fac parte, printre altele, Minimax, Megamax, TV Paprika, Sport1, Romantica si MGM Channel.

Chello Central Europe face parte din compania Chellomedia, divizia europeana de continut a Liberty Global, Inc., cea mai mare companie de comunicatii prin cablu din lume.