Telefoane cu ecran pliabil de la Samsung

Telefoane cu ecran pliabil de la Samsung

RIM si Electronic Arts ies din topul NASDAQ-100
Topul preferintelor romanilor de BLACK FRIDAY
specific ecrane flexibile de doar 0,3 mm, iata ca in momentul de fata se anunta din partea producatorului dispozitive care sa incorporeze noua tehnologie chiar mai repede decat ne asteptam. Samsung ar putea incepe sa produca terminale cu ecran flexibil chiar din acest trimestru.

Desigur ca in prima faza terminalul cu „ecranul flexibil”, cunoscut deja sub denumirea de youm display nu va incorpora display-ul perfect pliabil si incasabil din prezentarile Samsung, pentru ca vor exista si straturi de sticla cu rol de protectie, cat si limitarile date de prezenta bateriei si a chip-urilor, dar cu siguranta ca vor reusi sa surprinda prin simplul caracter de „nou”. Sa ne amintim ca Samsung deja merge pe ideea de „cat mai subtire” in cazul smartphone-urilor, cu siguranta ca noile ecrane in discutie le vor conferi posibilitatea de a veni cu telefoane mai subtiri decat pana acum.

Ecranele flexibile, realizate din materialul minune au inceput sa primeasca atentie inca din 2004, cercetatorii sugerand ca intr-o zi laptopurile si tabletele ar putea veni sub forma unui „pix” in jurul caruia sa fie infasurat un ecran extensibil asemanator unei coli de hartie, ramane de vazut insa pana atunci daca vor reusi sa ne uimeasca cu adevarat cei de la Samsung, in momentul in care va aparea primul smartphone cu ecran flexibil.