Strategii pentru o cina in doi

Strategii pentru o cina in doi

Locul ales pentru desfasurarea unei intalniri, in special a unei cine romantice, poate spune multe despre intentiile partenerilor, mai ales tinand cont de faptul ca simpla invitatie este o ocazie pentru ca ei sa se apropie.Atunci cand va aflati la inceputul unei relatii si mergeti la primele intalniri, cele de tatonare si de acomodare, este bine sa va ganditi la o strategie eficienta, care trebuie aleasa in functie de intentiile pe care le aveti fata de barbatul cu care iesiti. Un element important al acestei strategii este alegerea unui loc potrivit pentru intalnire. Aveti trei variante: mergeti in oras, la el acasa sau il invitati la dumneavoastra. Alegerea va apartine si depinde in special de nivelul de intimitate

Interzis pentru Android. Apple isi face propriul radio online
Ipad mai bun decat tableta Surface – Vezi de ce

la care ati ajuns, dar si de intentiile pe care le aveti.
Iesiti in oras
In cazul barbatilor, faptul ca aleg sa aiba o intalnire pe „teren neutru” cu o femeie inseamna ca au intentii serioase. Prin urmare, un domn care va invita sa cinati in oras spune prin acest gest ca nu ii este teama sa fie vazut impreuna cu dumneavoastra. In timpul intalnirii pe teren neutru e bine sa nu luati dumneavoastra initiativa, ci sa lasati lucrurile sa mearga de la sine. Cand va asezati la masa, aveti grija sa stati cu fata la el, dar cu spatele la o sursa de iluminat. Veti sta oarecum in umbra, dar veti reusi sa ii urmariti si sa-i analizati reactiile.
Principalele avantaje ale unei intalniri la restaurant sunt ocheadele, flirtul, dar si conversatia, care in timpul unei intalniri reusite ar trebui sa fie cat se poate de spumoasa si chiar „condimentata”. La finalul intalnirii, nu uitati sa-i multumiti pentru seara minunata petrecuta impreuna si rugati-l sa va conduca pana acasa. Pastrati insa distanta, pentru ca nu vreti ca el sa creada ca ii multumiti pentru cina oferindu-va pe tava.
Va invita la el acasa
Cand un barbat va invita la el acasa, acest lucru poate fi interpretat ca o declaratie ca el este dispus sa faca multe pentru dumneavoastra. Asezati-va langa el. Nu il veti putea privi, dar il puteti atinge. Nu preluati initiativa nici in acest caz: el v-a invitat, asa ca trebuie sa faca un efort pentru a va cuceri. Daca a facut efortul sa gateasca pentru dumneavoastra, nu uitati sa il complimentati, chiar daca friptura a fost cam arsa sau mancarea nu a fost suficient de gustoasa. Intentia conteaza. Nu ii faceti propuneri „indecente” din senin, asteptati pana cand atmosfera se mai incinge putin, cand ajungeti la mangaieri si saruturi. Indiferent de felul in care decurg lucrurile in continuare, nu este indicat sa va petreceti noaptea la el acasa.
Il invitati la dumneavoastra
De la inceput facem precizarea ca varianta pe care v-o propunem este indicata numai in cazul in care doriti sa petreceti o singura noapte pasionala cu respectivul barbat. Intr-o astfel de situatie, imbracati-va cu ceva care se da jos usor si luati cina in dormitor. O alegere buna ar fi un meniu format din fructe si un vin usor. Dupa o astfel de „intamplare”, nu va asteptati totusi sa va sune imediat. Daca il doriti cu adevarat, faceti dumneavoastra acest pas, caci e foarte posibil ca el sa fie foarte timid si sa creada ca nu se ridica la asteptarile dumneavoastra.
Daca insa vreti ceva mai serios, puteti totusi petrece o seara intima si atat. Alegeti sa purtati haine care vi se potrivesc si care va scot in evidenta calitatile fizice, dar ideea este ca tinuta sa nu fie prea provocatoare. Dati-i de inteles ca trebuie sa munceasca daca vrea sa afle ce se ascunde sub hainele dumneavoastra. Mai mult, nu va asezati langa el si, la sfarsit, lasati lucrurile putin in suspans, pentru urmatoarea intalnire.