Sony Xperia P poleit cu aur – editie limitata

Sony Xperia P poleit cu aur – editie limitata

Topul celor mai populare vedete pe Twitter si Facebook. VEZI pe cine ar trebui sa urmaresti
Sony Xperia Tablet S – frumoasa, puternica si problematica
si cea a terminalelor mobile, care nu a reusit sa obtina performante notabile in ciuda ascensiunii vertiginoase a platformei Android, pe care si Sony o foloseste.

Compania a recunoscut deja in mod oficial ca are o problema, insa pana in clipa in care ne va lasa cu gura cascata in fata viitorului terminal, asa cum a promis, aceasta isi pierde timpul cu produse mai putin relevante. Ultimul aparut pe aceasta lista este o versiune limitata a cunoscutului model Xperia P care ofera o carcasa acoperita cu aur de 24 de carate.

Terminalele de lux acoperite cu aur, platina sau pietre pretioase nu au stralucit niciodata din punct de vedere al specificatiilor, versiunea Sony fiindu-le astfel net superioara.  Identic din punct de vedere hardware cu modelul de baza, acesta ofera un ecran de 4” cu rezolutie qHD, un procesor dual-core modest, un ST-Ericsson NovaThor U8500 tactat la 1GHz, si o camera foto cu senzor de 5MP.

Carcasa originala din aluminiu slefuit a fost inlocuita cu una acoperita cu aur de 24 de carate, Sony dorind sa atraga atentia celor care la randul lor vor sa atraga prea mult atentia. Daca un astfel de produs vi se pare atractiv, ar trebui sa va grabiti – compania a declarat ca este un experiment si ca doar 15 exemplare vor fi fabricate.Aveti insa o sansa in plus daca veti urmari pagina de Facebook a companiei, unde cel putin unul dintre aceste exemplare va fi oferit ca premiu.