Site de matrimoniale dat in judecata dupa ce o intalnire aranjata s-a terminat oribil

Site de matrimoniale dat in judecata dupa ce o intalnire aranjata s-a terminat oribil

Google Fiber: Internet, televizor si mediu de stocare, toate intr-un singur dispozitiv
iOS 7 ar putea veni cu mai multe noutati decat ne asteptam
l-a prezentat, si a rupt legatura cu el dupa numai 10 zile. Patru luni mai tarziu, in conformitate cu Courthouse News Service, in noaptea de 21 ianuarie 2011, Ridley s-a ascuns in garajul ei si in cele din urma a atacat-o, injunghiind-o de 10 ori si lovind-o in cap. Dupa ce a scapat ca prin urechile acului, Beckman a dat in judecata Match.com pentru suma de 10 milioane de dolari, citand neglijenta, denaturare neglijenta, comert inselator, incapacitatea de a avertiza si cauzarea neglijenta de pagube emotionale, relateaza Time.

In plangerea oficiala, Beckman a sustinut ca site-ul a facut-o sa creada ca ar putea avea o „relatie stabila si plina de iubire cu un alt membru” si nu au avertizat in mod corespunzator despre pericolul intalnirii cu „o persoana al carei intentii nu sunt de a-si gasi un partener, ci de a gasi victime pentru viol sau crima. „Cu toate acestea, Beckman nu l-a dat in judecata pe Ridley, care a murit in inchisoare anul trecut, in timp ce executa o pedeapsa de pana la 70 de ani pentru crima. Ridley era acuzat, de asemenea, si de uciderea fostei sale prietene din Phoenix.

In urma atacului, Beckman a suferit mai multe interventii chirurgicale pentru a-si repara maxilarul, salva vederea si auzul si pentru a inlocui o parte din craniu. Ea a cerut 346.000 dolari daune economice, 5.400.000 dolari daune non-economice, si $ 4,1 milioane daune punitive. Intr-o declaratie, Match.com a fost de acord ca ceea ce s-a intamplat cu Beckman a fost „oribil”, dar a spus ca procesul este „absurd” si ca site-ul nu poate fi tras la raspundere pentru actiunile unui „bolnav psihic.”