Prima imagine cu Huawei Ascend P2, dar specificatiile raman incerte

Prima imagine cu Huawei Ascend P2, dar specificatiile raman incerte

Atac informatic pe Twitter! Unii utilizatori trebuie sa-si reseteze parola
Microsoft a inchiriat o tara pentru o zi pentru lansarea unui joc – VIDEO
Urmasul unui interesant terminal testat de noi acum ceva vreme, Ascend P2 preia in mare parte designul acestuia, insa face un salt important din punct de vedere al specificatiilor.

In afara imaginii de presa de mai jos, Huawei nu a dezvaluit mai multe detalii despre acest terminal. Conform unor informatii recente, acesta urmeaza sa ofere un ecran IPS cu diagonala de 5” si rezolutie Full HD, un procesor quad-core tactat la 1,8 GHz,  o memorie RAM cu o capacitate de 2 GB si o camera foto cu senzor de 13 MP, aceasta ultima informatie fiind vizibila de altfel pe carcasa modelului. Conform altor surse, terminalul va avea un ecran de numai 4,5″, ceea ce va fi pe placul celor doresc un terminal ceva mai mic, iar rezolutia ar putea fi coborata la cea HD.

Huawei Ascend P2 ar trebui sa ofere o baterie cu o capacitate de 3000 mAh, pastrand totusi un profil zvelt de numai 6,3 milimetri si urmand sa ofere o carcasa metalica superioara plasticului folosit in cazul modelului Ascend P1. Daca toate aceste lucruri se vor dovedi reale, Ascend P2 va fi un terminal interesant, insa nu vom putea fi siguri de acest lucru decat la sfarsitul lunii urmatoare.