Office 2013 a ajuns si in Romania. Ce noutati aduce noul program?

Office 2013 a ajuns si in Romania. Ce noutati aduce noul program?

Mark Zuckerberg a aparut gol pe pagina lui de profil – Vezi imaginea pe care a sters-o in 3 secunde
TOP 10 – Cele mai apreciate JOCURI de pe Facebook in 2012
vedere un aspect nou, curat si mai simplu. Caracteristicile cu care utilizatorii sunt familiarizati sunt prezente si in noua suita, alaturi de alte functii care economisesc foarte mult timp in activitatea de zi cu zi, informeaza GecadShop.ro.

Office functioneaza nu doar pe PC-uri, in versiunea traditionala sau in cloud (fara a mai fi nevoie de instalare locala), dar si pe smartphone-uri si tablete. Asadar, acum fiecare utilizator are acces intotdeauna la fisierele , indiferent unde se afla si indiferent ce echipament foloseste.

Microsoft a adaugat noi functionalitati in fiecare dintre aplicatiile de productivitate din suita Office 2013. Cateva dintre cele mai importante sunt enumerate mai jos.

 Word 2013:

    Documentele create pot include fotografii sau grafice salvate de utilizator in SkyDrive sau clipuri existente online.
    Textul se poate transfera dintr-un document PDF si se poate ulterior edita cu usurinta.
    Noul mod de citire este curat, simplu si functioneaza foarte bine si pe tablete.

 

Excel 2013:

    Beneficiaza, ca si Word de un design nou. Utilizatorul poate obtine documentul dorit mult mai usor si mai rapid, pastrand totodata un aspect profesionist.
    Sunt disponibile noi sabloane pentru bugete, calendare, formulare, rapoarte.
    A fost introdus noul instrument Quick Analysis ce permite conversia datelor intr-o diagrama sau un tabel, in numai doua click-uri.

 

PowerPoint 2013

    PowerPoint 2013 ofera mai multe optiuni pentru a realiza o prezentare reusita pornind de la un sablon, o tema, o prezentare recenta, o prezentare mai putin recenta sau una necompletata.
    Are instrumente imbunatatite pentru prezentator, interactivitate a comentariilor, animatii si functii noi pentru grafica.
    Este adaptabil pentru ecranul HD si aspect 16:9 .

 

Microsoft OneNote 2013

    Cu OneNote, utilizatorul are acces la un blocnotes digital pentru capturarea, stocarea si partajarea tuturor tipurilor de informatii.
    Poate sincroniza notele pe mai multe computere si dispositive.
    Utilizatorii pot incorpora foile de calcul Excel si diagramele Visio in OneNote  

Preturile pentru noul Office incep de la 388 de lei pentru varianta Office 365 si 2.119 lei pentru Office Professional 2013.