O noua data pentru lansarea iPhone 5

O noua data pentru lansarea iPhone 5

Polul Nord a fost tropical in urma cu multe milioane de ani
Call of Duty: Black Ops 2 – Live Action Trailer
bine vandut produs al companiei americane, au declarat doua surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Sursele au cerut sa nu fie identificate intrucat nu a fost inca facut un anunt oficial. Noul iPhone va fi mai subtire si va avea un ecran mai mare. Smartphone-ul va functiona mai bine pe retelele rapide pe care le dezvolta unii operatori, precum Verizon Wireless si AT&T in SUA, considera analisti printre care Gene Munster, de la firma Piper Jaffray Cos, informeaza Mediafax.

Schimbarea de design va fi prima de la introducerea in 2010 a iPhone 4. Versiunea imbunatatita introdusa anul trecut, 4S, arata la fel ca cea precedenta.

Asteptarea pentru lansarea noului iPhone a cauzat o scadere a vanzarilor pentru actualele modele, iar Apple a ratat estimarile analistilor pentru profit si vanzari in trimestrul al doilea. Vanzarile iPhone au adus 46% din veniturile Apple in acest interval.

Compania americana se lupta cu Samsung, din Coreea de Sud, pentru suprematie pe piata globala de 219,1 miliarde de dolari a smartphone-urilor.

In timp ce strategia Apple a fost de a introduce pe piata cate un singur model de smartphone in fiecare an, Samsung a devenit lider al pietei lansand o gma larga de dispozitive anual, de diferite marimi si preturi.

Cofondatorul Apple, Steve Jobs, a lucrat la noua versiune a iPhone inainte de decesul din octombrie anul trecut, a declarat in mai o persoana familiara situatiei.

Apple este compania cu cea mai ridicata valoare de piata din lume, de circa 550 miliarde de dolari.