NEC Medias W – smartphone Android cu doua ecrane de 4.3 inch – VIDEO

NEC Medias W – smartphone Android cu doua ecrane de 4.3 inch – VIDEO

Walkman F800, Sony alearga dupa gloria pierduta
Samsung lanseaza Galaxy Player 5.8 si inventeaza o noua clasa de produse
libertatea oferita de o tableta spatioasa.
 
Medias W N05E este un telefon cu doua ecrane pliabile, fiecare cu o diagonala de 4.3 inch si rezolutie 560 x 960 pixeli. Atasat de spatele telefonului folosind un mecanism cu balama, cel de-al doilea ecran poate fi deschis si adus la acelasi nivel cu ecranul frontal.

In acest mod de folosire interfata Android este extinsa pentru a acoperi intreaga suprafata de lucru si accepta comenzi touch aplicate pe oricare dintre cele doua ecrane. Desigur, banda neagra ramasa intre ecrane face impractica vizionarea de poze si filmulete, insa pentru lucrul cu documente text, pagini web, colectii de fisiere sau rasfoirea agendei de contacte avantajele sunt evidente.

Pe lana cele doua ecrane, NEC Medias W mai are de oferit o camera foto cu rezolutie 8 MP, 16 GB spatiu de stocare intern si slot microSDHC pentru extinderea acestuia. Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean este rulat cu ajutorul unui chipset dual-core la 1.5 GHz si 1 GB memorie RAM.

Chiar si cu doua ecrane, Medias W reuseste sa limiteze greutatea la 183 grame, acomodand in carcasa de 6.4 mm grosime un acumulator de 2100 mAh.

Din pacate NEC ofera modelul Medias W N05E doar pentru piata japoneza, unde va putea fi achizitionat incepand cu luna aprilie la un pret ramas deocamdata neprecizat.