Microsoft prezinta mouse-ul si tastatura pentru tablete!

Microsoft prezinta mouse-ul si tastatura pentru tablete!

Testeaza gratuit SimCity Beta gratuit in perioada 25 – 28 ianuarie
ATENTIE! Ai Smartphone cu ANDROID? Un virus periculos trimite SMS-uri la NUMERE CU SUPRATAXA – CUM POTI AFLA DACA TELEFONUL TAU ESTE INFECTAT
Wedge Mobile/Touch si Sculpt Travel/Touch.

Decizia Microsoft de a reveni in forta pe piata hardware cu noile tablete este dublata de eforturi intr-un domeniu in care Microsoft nu si-a intrerupt niciodata activitatea, periferice wireless, scrie CNET.

Tastatura si mouse wireless Wedge Mobile/Touch

Tastatura Wedge Mobile include o carcasa ce se transforma in stand pentu tableta si va fi disponibila la un pret de aproximativ 80 dolari.

Mouse-ul Wedge Touch are un design atragator si poate fi folosit pe orice suprafata. Perifericul renunta la rotita scroll in favoarea compatibilitatii cu gesturi multi-touch, la un pret de 70 dolari.

Tastatura si mouse wireless Sculpt Travel/Touch

Inspirata de Microsoft Comfort Curve, noua tastatura Sculpt Travelofera o forma adaptata pozitiei de scriere, la un pret de 50 dolari.

Mouse-ul Sculpt Touch are acelasi pret si preia tehnologia BlueTrack de la Wedge Touch, insa ofera o suprafata tactila mult mai mica, ce suporta doar gesturi de scroll in 4 directii.