Kiwi-Bird. O baterie externa pentru telefonul mobil

Kiwi-Bird. O baterie externa pentru telefonul mobil

Samsung Galaxy S3 special pentru femei – FOTO
Un prototip de iPhone 4 se vinde pe eBay cu 4.500 de dolari
stocata in bateriile acestor dispozitive nu este niciodata de ajuns pentru persoanele care comunica intens prin smartphone-uri. Bateriile externe permit reincarcarea telefonului atunci cand reteaua electrica nu este disponibila.

Acest segment de produse a devenit tot mai popular in ultimii 2 ani, puterea, designul si ergonomia fiind principalele aspecte evolutive. Daca primele generatii de baterii externe aveau o iesire USB la care trebuia conectat cablul telefonului, noua generatie vine cu un design imbunatatit care integreaza conectorii uzuali, demonstrand o mai mare portabilitate.

Kiwi-Bird i2500/a2500 este o baterie externa compacta, suficient de puternica si accesibila majoritatii utilizatorilor de telefoane.

Designul miniatural permite purtarea ei in buzunar ca la nevoie sa reincarce bateria telefonului cel putin o data. Produsul include conectorul microUSB sau iPhone (3G-4S) in functie de model. Cu o capacitate de 2500 mAh si la un pret de 99 de lei (inclusiv TVA), bateria Kiwi-Bird completeaza gama de baterii externe oferite de FunGadgets.ro.

“Primele modele importate prin 2010 aveau mini-panou solar, lucru care ni s-a parut o idee excelenta in acel moment. Totusi, dupa o perioada de timp, ne-am dat seama ca eficienta panoului este atat de scazuta incat este aproape inutil. Am renuntat complet la el in acel moment si ne-am concentrat pe ergonomie. Dar nu am renuntat la ideea de a-ti putea incarca bateria, oriunde, oricand dar nu oricum, ci folosind energia solara. E pur si simplu prea tentanta. Testam chiar acum un produs nou, care, speram noi, va face ceea ce bateriile cu panou solar nu reuseau.”, a declarat Valentin Haicu, directorul general al VHCI Business Development, operatorul magazinului online FunGadgets.ro.

Caracteristici tehnice Kiwi-Bird i2500/a2500
Dimensiuni: 50x35x20 mm
Greutate: 76 gr.
Tip acumulator intern: Lithium Ion
Capacitate: 2500 mAh
Conectori integrati: microUSB sau iPhone (3G-4S)
Iesire: 5V/1A